Benvinguts a casa

La nostra casa data del 1756 i amb molta il·lusió l'hem renovat respectant al màxim l’estil original i la distribució de l’època. Es una casa que no deixa indiferent gràcies als seus amplis espais i les seves espectaculars visites cap els Ports de Beseit.

La casa

La nostra casa és una única edificació dividida en dos cases/apartaments independents. Possibilitat de lloguer íntegre.

Casa Gran

Coneguda al poble com la casa de La Generosa, restaurada entre el 2011 al 2016 i amb capacitat per a 12 places. Consta de planta baixa amb rebedor, saló-menjador, cuina i bany. 1a planta on es troben part de les habitacions i la 2a planta amb bany, habitacions i terrassa.

Casa Petita

Part originària de la casa i cellers, restaurada al 2016 i amb capacitat per a 2 places. Consta d'habitació, sala d'estar, menjador, cuina, bany i pati.

Lloguer íntegre

Possibilitat de llogar conjuntament ambdues cases/apartaments com a una única casa.

Calaceit

Preciós poble que pertany a la província de Terol, comarca del Matarranya i situat al serrat d’una muntanya entre els rius Algars i el Matarranya.

Calaceite és un dels conjunts urbans millor conservats de la comarca, on trobarem nombroses cases senyorials, capelles, ermites, portals i l’ajuntament que data del Segle XVII, declarat tot ell Conjunt d’Interès Històric Artístic, així com havent estat reconegut des del 2011 com a un de Los Pueblos más Bonitos de España. Per conèixer el poble és indispensable passejar-se pel Carrer Major, Plaza de España i Carrer Maella: visitar l’antiga presó i el Museu Juan Cabré (important arqueòleg de Calaceit que va impulsar les excavacions arqueològiques a la comarca). No deixarà de sorprendre’ns els poblats ibèrics i les monumentals vistes a la comarca i cap als magnífics Ports de Beseit

El Matarranya

La Comarca del Matarranya està formada per un valuós conjunt arquitectònic i espais naturals de gran riquesa paisatgística i botànica.

Amb els seus rius, barrancs i fauna on podem observar la Cabra Hispana, el vol de grans aus com el voltor i moltes altres espècies. En aquests bonics paisatges existeixen nombrosos camins i rutes a fer a peu, en bicicleta o a cavall, i també increïbles llocs per banyar-se.

El Matarranya també posseeix una riquesa cultural molt gran acompanyada d’una gastronomia excel·lent.


Tarifes i reserves

  • Al hivern increment per calefacció de 10€/dia.
  • Hores entrades i sortides= Entrades a partir de les 12h i sortides no més tard de les 12h. Ambdues amb possibilitat de convenir horaris.
  • Reserves + Forma de pagament = Pagament del 25% mitjançant transferència per garantir la reserva i la resta en el moment d’entrar a la casa.
  • Estada mínima 2 nits

Contacte i reserva